A kiskorú tehén problémája

Ha szó szerint vesszük, a legtöbb ember pedofil, azaz gyerekszerető. Az más kérdés, hogy a szó ma már az egész világon csak egy dolgot jelent: egy férfit (ritkábban nőt), aki kiskorú gyermekeken kívánja kiélni szexuális vágyait, annak ellenére, hogy ez törvénybe, józan észbe és jóerkölcsbe ütközik. Ennek a vonzalomnak a gyerekek és egészséges gondolkodású szüleik egyáltalán nem örülnek, viszonzásra nem talál és ezért sokszor erőszakos cselekményekkel párosul. Többségünk mindent megtenne azért, hogy az ilyen vágyakkal átitatott emberek mihamarabb kikerüljenek a társadalmi körforgásból. Ennek az érthető társadalmi igénynek boszorkányüldözésbe hajló vadhajtása, amikor egyesek tudatlanságból pediátereket támadnak meg, akik ugye gyerekorvosok és szakértelmük gyermekeinknek létkérdés.

Na de, hogy jön ez ide? Úgy, hogy sokan Belgiumot a pedofília melegágyának tartják. Igazuk van és ha igen, miért? Ha nem, miért alakult ki ez a negatív kép az országról? Ezekre a kényes kérdésekre kerestem a választ, de sajnos nem találtam.

Egy azonban biztos: furcsa dolgokért nem kell messze menni. Hollandiában két éve hivatalosan bejegyezték a Szomszédos Szerelem, Szabadság és Sokféleség Pártot. Céljuk, hogy 12 év felett mindenkinek joga legyen szavazni, szerencsejátékot játszani, könnyű drogokat használni és természetesen szexelni illetve pornófilmezni. Emellett eltörölnék a házasság intézményét, támogatják az ingyen vasutat (!) és megengednék, hogy bárki bárhol meztelenkedjen. Ja, és az ember-állat szerelmi kapcsolatot is elfogadhatónak találják. Ez utóbbival nincs gond, mert az ilyen aktus már ma sem ütközik a holland törvényekbe, feltételezve, hogy az állatot nem kényszerrel vonják be a fajközi huncutkodásba. (Akkor vajon hogyan ?!)

Bizonyítva a holland józanságot, ennek a pártnak legutóbb nem sikerült elég kopogtatócédulát összegyűjtenie. Azt javaslom, hogy a csalódott párttagok költözzenek a Fülöp-szigetekre, ahol 12 éves kortól szabad önként (nem pénzért!) ágyba bújni. De Tunéziába semmiképpen ne menjenek, mert ott ugyanezért az örömért 20 éves korig kell várni!

Már csak az izgat, mielőtt ezt a sokakat érdeklő témát lezárom, hogy a duzzadó tőgyű, szexisen kérődző holland teheneknél vajon ki számít nagykorúnak és így törvényes szexpartnernek? Figyelembe véve, hogy kb. 7 évig élnek.


Nincsenek megjegyzések: